Home Top 10 Top 10 destinationer du bliver nødt til at opleve i dit sabbatår

Top 10 destinationer du bliver nødt til at opleve i dit sabbatår

0
Top 10 destinationer du bliver nødt til at opleve i dit sabbatår

Ved du ikke helt hvor du skal tage hen i dit sabbatår? Så tjek 10 nedenstående lande ud og overvej om ikke det kunne være noget for dig, at besøge et eller flere af disse lækre lande. De 10 lande repræsenterer alle kontinenter (på nær Antarktis), så hvis du er ved at planlægge dit sabbatår kan du ikke vælge helt galt hvis du vælger et af disse lande.

1. Thailand

Thailand er sabbatårs destination nummer 1 og det med god grund!
For det første er der ofte billige flybilletter til Thailand, og for det andet er det rigtigt billigt at bo og leve i Thailand sammenlignet med Danmark. Derudover er der enormt mange ting du kan lave i Thailand, hvad enten du er til afslapning, fest, kultur eller sport er der noget for enhver smag i Thailand.

Thailand Top 10 Sabbatår

2. Australien

Australien er det perfekte land for en ung førstegangsrejsende, hvad enten du rejser alene eller med en ven. Australiere er så åbne og venlige at du lynhurtigt vil føle dig hjemme selvom du er på den anden side af kloden. Derudover har Australien så meget at byde på at du nok kunne bruge hele dit sabbatår der uden at nå at se det hele. Surf, strand, lækkert vejr, eksotiske dyr, fantastisk natur, Great Barrier Reef , behøver vi nævne mere?

Sydney Operahus

3. New Zealand

New Zealand er det perfekte land hvis du ønsker at få et adrenalin kick eller elsker adventure. Her kan du prøve kræfter med hiking, klatring, white-water rafting, zorbing, bungee jumping og skydiving blandt en million andre ting. Naturen i New Zealand er desuden fantastisk flot og hvis du får muligheden kan vi varmt anbefale Tongario Crossing og Gletschervandring.

New Zealand

4. Malaysia

Malaysia er også rigtig populært hvis man er på vej mod enten Australien eller New Zealand, eller hvis man backpacker rundt i Asien. Det kan godt betale sig at tage et par dage i Malaysia som er en blanding af Kina, Indien og den lokale Malay kultur, hvilket i princippet giver dig 3 lande i 1. Malaysia har udover den flotte storby Kuala Lumpur, desuden nogle rigtig lækre paradisøer hvor Langkawi og Perhentian også får vores bedste anbefalinger.

5. Tanzania

Hvis du i dit sabbatår både ønske at arbejde frivilligt og vil have storslåede naturoplevelser er Tanzania bestemt en overvejelse værd. Her findes der rigtig mange frivillige projekter du kan blive en del af, f.eks. at undervise i engelsk eller hjælpe med at bygge huse. Når du har fri fra det frivillige arbejde kan du overveje at tage på safari eller trekke op af Mount Kilimanjaro.

Tanzania

6. Peru

Peru er en af de mest populære destinationer for unge backpackerrejsende, der ønsker at tage til Sydamerika i deres sabbatår. Det kan vi godt forstå, da du her både kan opleve Amazon junglen, the Nazca lines den store Titicaca sø og naturligvis det berømte Machu Picchu. Med alle disse storslåede natur oplevelser er det nemt at se hvorfor Peru er så populært blandt mange sabbatårs rejsende.

Peru Machu Picchu

7. USA

USA som er guds eget land, er naturligvis også på vores liste over lande du bør opleve i dit sabbatår. De mest populære byer er enten New York eller Los Angeles hvor du både kan få storby eller slappe helt af. USA byder på enormt mange forskellige oplevelser og vi vil hurtigst muligt lave en komplet guide til hvordan du bør opleve USA i dit sabbatår. Golden Gate Bridge, Yosemite Nationalpark, Las Vegas og Grand Canyon er blot nogle af de storslåede oplevelser du kan få når du bevæger dig rundt i USA.

Golden Gate USA

8. Vietnam

Vietnam er lidt sværere at rejse rundt i end Thailand, men de byder på mindst ligeså meget. Typisk rejser folk rundt i både Cambodja, Laos, Thailand & Vietnam i deres sabbatår i Sydøst Asien. Vietnam er desuden langt hen ad vejen billigere end Thailand, og du bør derfor helt sikkert overveje om det virkelig er Thailand du vil til.

Vietnam

9. Fiji

Hvis du skal så langt væk hjemmefra som overovedet muligt bør du helt sikkert tage til Fiji. Fiji øerne er yderst populære for unge der holder sabbatår og kombinationen af palmertræer der svajer i brisen og det azurblå vand ligeså langt øjet rækker, gør Fiji til en helt perfekt destination hvis du skal slappe af i en uge eller to.

Fiji

10. Brasilien

Sambaens land er destinationen du skal besøge hvis du vil feste. I Brasilien er Karneval en kæmpe del af deres kultur og et karneval i Rio de Janeiro vil du aldrig glemme. De har selvfølgelig også både jungle og lækre strande som Ipanema og Copacabana.

Copacabana Brasilien

Dette var vores Top 10 over lande du bør opleve i dit sabbatår. Listen er selvfølgelig meget subjektiv og hvis vi kunne havde vi inkluderet alle verdens lande da det er forskelligt hvad man går op i og ønsker at opleve. Vi håber dog at vi med listen har kunne give dig lidt inspiration til at kigge lidt nærmere på nogle lande du måske ikke havde overvejet at rejse til i dit sabbatår!