Home Sprogrejse Tag på en sprogrejse i dit sabbatår og lær dig selv at kende

Tag på en sprogrejse i dit sabbatår og lær dig selv at kende

0
Tag på en sprogrejse i dit sabbatår og lær dig selv at kende

De fleste, der tager et sabbatår, efter de er blevet færdige med skolen, vil gerne bruge deres sabbatår på at rejse eller arbejde. Men der er også mange, som tager et sabbatår, fordi de ikke ved, hvad de gerne vil efter skolen. Et sabbatår kan derfor blive brugt på at prøve nogle ting af, for at se hvad der findes af muligheder, inden man beslutter sig for at studere videre.

Dertil er en sprogrejse måske noget, som man kan overveje at bruge sit sabbatår på. En sprogrejse er en god mulighed for at komme ud og se verden, samtidig med at du afprøver studielivet på en afslappende måde. På en sprogrejse kan du nemlig kombinere rejse med læring, hvilket vil give dig mange gode oplevelser i udlandet og samtidig forbedre dine sprogkompetencer.

Sprogrejse sabbatår

Hvorfor bruge sabbatåret på en sprogrejse?

Hele formålet med et sabbatår er, at man kan udvikle sig, blive mere moden, komme ud at se verden og opleve ting, som man måske ellers ikke vil kunne gøre senere. Et sabbatår er et friår og et mellemstadie, hvor du endelig får mulighed for at gøre hvad du har lyst til, inden du skal videre med uddannelsen. Generelt set bliver dem, der har haft et sabbatår eller to, mere parate til at læse videre efterfølgende, fordi de har lært både sig selv og verden lidt bedre at kende.

En af mulighederne for at udvikle sig selv både personligt og fagligt, mens man tager ud og oplever verden, er netop en sprogrejse. Formålet med at tage på en sprogrejse er ikke alene det at lære et fremmedsprog, men også at udfordre sig selv, udvide sin horisont og lære en anden kultur og befolkning at kende. En sprogrejse er dermed en perfekt kombination mellem en spændende rejse, socialt samvær med mennesker fra hele verden og personlig kompetenceudvikling.

Fordele ved en sprogrejse i sabbatåret

En sprogrejse giver dig rigtig meget med i bagagen, både på det professionelle og personlige plan. På en sprogrejse vil du nemlig få intensiv sprogundervisning på en kvalificeret sprogskole, og dermed vil du markant forbedre dine kompetencer i fremmedsprog. Du vil typisk komme til at studere sammen med andre elever fra hele verden i et internationalt miljø, hvor du får muligheden for at bruge sproget i praksis under hele dit ophold.

Sproglige kompetencer er meget efterspurgt i videregående studier samt på arbejdsmarkedet, både det danske og det internationale. Med et bedre og dybere kendskab til et fremmedsprog vil du derfor blive mere sikret i din fremtidige færd, hvad enten det er at studere videre eller at søge job i Danmark eller i udlandet.

Foruden forbedrede sprogkompetencer vil du også få muligheden for at vokse som menneske. En sprogrejse giver meget i forhold til personlig udvikling, idet du kommer ud i verden og udvider din egen horisont både fysisk og psykisk. Dét at rejse ud til et fremmed land på egen hånd, hvor man møder en masse nye mennesker, er i sig selv en stor udfordring og kræver meget mod. Derfor vil man gennem en sprogrejse få styrket sin karaktér og samtidig udvikle sine kommunikative og sociale evner.

 

Hvordan er en sprogrejse struktureret?

Som arrangør af din sprogrejse hjælper vi dig med at skræddersy en sprogrejse, som passer til dit behov. Typisk kan du vælge mellem at tage på en sprogrejse i en periode på to uger og op til et år. Du kan vælge mellem rigtig mange spændende destinationer at rejse til. Eksempelvis kan du tage på en sprogrejse til England, USA, Malta, Frankrig, Tyskland, Spanien og Australien. Derudover tilbyder nogle arrangører også sprogrejser til en række lande i Sydamerika og Asien.

På langt de fleste sprogrejser foregår sprogundervisningen på en højt kvalificeret international skole, og oftest kan du selv vælge mellem at bo hos en værtsfamilie i udlandet eller på et kollegium på skolen. Ud over sprogundervisningen vil der være rigeligt med muligheder for at deltage i fælles aktiviteter og arrangementer, som er planlagt for deltagerne.

Med hensyn til dine sproglige kundskaber, stilles der normalt ingen krav dertil. Der findes kurser på alle niveauer, og du bliver sprogtestet den første dag på turen, så du modtager undervisning, der er tilrettelagt til dit niveau. På den måde kan du være sikker på, at du vil komme på et hold, som passer til dit faglige niveau.

Hvis du ønsker at læse mere om sprogrejser, kan du gå ind på www.eurostudy.dk

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here