Home Oplevelser

Oplevelser

Når man vælger at holde et sabbatår er det først og fremmest fordi man ønsker at prøve noget nyt og få et afbræk fra sin normale hverdag. Man ønsker at komme ud og få en masse oplevelser og minder for livet. Man har måske lige afsluttet en uddannelse og ønsker et års tid fri, til at tænke over hvad man vil videre i sit liv. Her vælger mange at søge ud af landet, enten som backpacker rejsende, eller som højskoleelever i udlandet.

Mange er dog ikke vilde med ideen om at stå på egen hånd i udlandet, og ender måske med ikke at komme ud på deres drømme rejse. De går derfor glip af en masse oplevelser, hvilket er meget ærgerligt. Det er der dog heldigvis råd for.

Hvis du ikke har udlængsel


Såfremt du ikke ønsker at rejse til udlandet, men stadig ønsker at få et godt og mindeværdigt sabbatår, kan vi stærkt anbefale dig at prøve oplevelser inden for landets grænser. På den måde får du en masse positive minder, kommer lidt ud af din comfort zone, men det hele foregår samtidig under trygge og sikre forhold.

Du behøver ikke rejse om på den anden side af kloden

Hvem siger man skal rejse om på den anden side af kloden for at springe i faldskærm? Mange af de oplevelser, der findes i udlandet, findes også i Danmark – det handler bare om at lede de rigtige steder.

Inde på DuGlemmerDetAldrig.dk kan du købe oplevelsesgaver, enten til dig selv, eller en du holder af.

Hvis du ønsker at give en gave til hende, kan du se udvalget af spændende oplevelser lige her.

Hvis du derimod ønsker at købe en oplevelsesgave til ham, kan du finde de populære oplevelser lige her.

Husk dette når du holder sabbatår:


Sørg for at oplev eller prøv tingene sammen med andre – så har I nemlig en masse at snakke om, og forhåbentlig et positivt minde for evigt.

Livet handler om oplevelser, samt at få en masse gode minder – så sørg nu for at gøre dit sabbatår mindeværdigt!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here