Home Lande Fiji

Fiji

0
Fiji

Fiji er et land, der består af 9 større øer, og 300 mindre øer. Fiji er beliggende 1200 km nordøst for New Zealand. Hovedstaden hedder Suva og er beliggende på den store hovedø Vitu Levu. Der bor lige under 1 million mennesker på Fiji øerne, og 85% af dem bor på de 2 hovedøer Vitu Levu og Vanua Levu.

Det der kendetegner Fijianere er deres store smil og meget afslappede holdning til alting. De stresser ikke rundt, for der er jo altid en dag i morgen.

Strand Fiji I sabbatår

Klima på Fiji

Klimaet på Fiji er tropisk, og den tørre sæson løber fra Maj til December. Regnsæsonen starter i Januar og slutter i April. Det lækre ved Fiji er at temperaturene ligger mellem 26-31 grader hver dag, året rundt. I regnsæsonen er det ofte også kun korte intense regnbyger.

Valuta på Fiji

På Fiji betaler man med Fijian dollar. Selvom Fiji er et af de mest udviklende stillehavsstater, er det stadig forholdsvis billigt i landet. De lever primært af turismen, og af at eksportere sukker

Når du rejser rundt på de små øer

Transporten rundt mellem de forskellige øer kan du klare ved at købe en tur med Awesome Adventure Fiji. De har forskellige pakker, der inkludere forskellige øer.
Beboerne på de forskellige øer, tager imod gæsterne med sang og dans, hver eneste dag. De slutter som regel af med at råbe et kæmpe BULA! til sidst, hvorefter det forventes af alle gæster svarer BULA tilbage.

Fiji Bula - Sabbatår

Derfor skal du tage til Fiji

Fiji er så langt væk fra Danmark, som man kan komme. Vejret er mellem 26-31 grader året rundt og indbyggerne på Fiji er meget afslappede.
Men hvad skal du så lave på Fiji? Ingenting!

Læg dig i en hængekøje og slap af, med en god bog.

Fiji gør dig istand til at stresse helt ned, og det er et optimalt sted at bruge sine sidste rejsedage, inden turen måske går hjemad.

Sol Fiji Sabbataar

Du kan snorkle, dykke og surfe de vildeste bølger på Fiji
øerne. Du kan desuden komme ud at dykke med hajer, og Fiji har et af de 3 bedste hajdyknings spots i verden. Hvis du ikke er til store hajer, kan du altid snorkle lidt rundt omkring på de forskellige øer, da snorkling virkelig er i verdensklasse på disse breddegrader.

Se Fiji Video her!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here